Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Новите промени и случки в живота ни
Автор: natalia8 Категория: Изкуство
Прочетен: 6972 Постинги: 4 Коментари: 0
Постинги в блога от Декември, 2018 г.
Краткият видеоклип, който е направил толкова много хора да се сблъскат днес, рисува комедията си от нашите страхове и притеснения. Защо двамата мъже се смееха? Къде е президентът Тръмп, когато става въпрос за поведението им и какво го кара да остане толкова мълчалив? Ако Тръмп имаше по-голяма власт на световната сцена и по-малко въпроси, свързани с етиката на неговото председателство, той щеше да бъде в много по-добра позиция да се изправи срещу най-отвратителното поведение, което сме виждали, дори и да поддържаме отношения. Вместо това просто ги виждаме да се смеят.
Категория: Музика
Прочетен: 1284 Коментари: 0 Гласове: 2
Окончателният доклад на Робърт Мюлер ще бъде важен на редица нива, като например да се определи дали има основания за обвинение и да се разбере по-добре какво се е случило на изборите през 2016 г.   Но възстановяването на вярата във външнополитическия процес е толкова важно, колкото и всичко друго. В някои отношения имаме късмет, че нацията все още не е изправена пред сериозна, непосредствена криза на външната политика по време на председателството на Тръмп. Ако го направихме, ще бъде трудно много граждани да имат пълна увереност, че президентът действа в най-добрия интерес на нацията. Докладът на Мюлер ще бъде от ключово значение за изчистването на въздуха, за да се определи дали в действителност няма какво да се тревожи, или да се предоставят видовете данни, които ще са необходими на демократите от дома, за да започнат да почистват кашата, която президентът е изоставил.
Категория: Технологии
Прочетен: 175 Коментари: 0 Гласове: 0
Същите въпроси се въртят около позицията на президента спрямо Саудитска Арабия. Макар че има много основателни причини, поради които администрацията би могла да се стреми да защитава отношенията със Саудитска Арабия и да пренебрегне убийството на високо равнище, като например нуждата от този съюзник в бурния регион на света, наблюдателите не са загубили, че "Тръмп" зетният му син Джаред Кушнер има интереси в областта на недвижимите имоти в Ню Йорк, които се ползват от саудитска инвестиция. Саудитците са също лоялни гости в хотели в Тръмп. Разходите за тъмното разбиране, че имаме бизнес интересите на Тръмп - което произтича от отказа му да освободи данъчните си декларации по време на кампанията - нанася огромни вреди на способността ни да оценяваме външната политика. Новите откровения по правило пораждат опасения относно най-лошата възможна форма на корупция, а именно, че президентът на Съединените щати може да е взел големи решения за това как да се отнася към други държави въз основа на неговия личен мотив за печалба. Сякаш корупцията по Златната ера достигна световната сцена. Ако американците бяха развълнувани да имат бизнесмен в Овалния кабинет, те сега се учат за потенциалните разходи на този манталитет, когато предприемачът откаже да промени вижданията си по приоритетите.
Категория: Туризъм
Прочетен: 162 Коментари: 0 Гласове: 0
Когато президентът Тръмп каза пред репортери, че "ми беше разрешено да направя каквото поисках по време на кампанията", потвърди някои от най-големите страхове, които се разпространяват сред обществеността. Въпреки тънката хартия, разделяща президента от двамата си сина, които сега контролират бизнеса, има и дълбока загриженост за това, което мотивира позициите му, след като е бил президент по намесата на Русия в изборите в САЩ през 2016 г., както и убийството на Вашингтон Публикувай журналист от саудитски служители, за които се твърди, че са свързани с MBS, и дали тези позиции фундаментално подкопават доверието в водещата роля на Америка в света. Според Галъп едва 40% от американците одобряват как Тръмп се занимава с външни работи.
Категория: Изкуство
Прочетен: 150 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: natalia8
Категория: Изкуство
Прочетен: 6972
Постинги: 4
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Декември, 2018  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31